Föreläsningsserie Relationer & samliv

Föreläsningsserie Relationer & samliv

För att möta upp Neuros yngre medlemmars behov (allt är relativt men medelåldern är rätt hög annars… 😉 ) så har det bildats en grupp som kallas Ung i Neuro och nu drar gruppen igång med en digital föreläsningsserie! Med fokus den här första omgången på relationer och samliv.

Först ut är Ann-Sofie Ek på torsdag den 24 mars kl 19 med ”Hur får vi till det? Om relationer och sexualitet vid osynliga hinder”.

Därefter den 4 april kl 19, då kommer Hanna Möllås på temat “Hela mig – hur blir man tillfreds med sig själv och sin kropp?”

Den 21 april kl 19 deltar Stefan Balogh med ämnet “Sex – det handlar om hur, inte vad”

Den 27 april kl 19 kommer Stefan tillbaka och fångar upp frågor och funderingar.

Alla tillfällena beräknas hålla på ca 45 minuter.

Konceptet är skapat av Neuro-medlemmar runt 35 år, både med neurologisk diagnos och anhörig till någon med diagnos. Tanken är just att sprida mer kunskap om hur det är att leva med en neurologisk diagnos och hur det går att överbrygga olika eventuella hinder för att ändå fortsätta leva och njuta. Så som också ni gör här men Neuro täcker även andra neurologiska diagnoser utöver MS. Även om man har olika diagnoser kan upplevelsen vara väldigt lika och en del symptom samma.

För att delta helt kostnadsfritt så behöver man vara betalande medlem i Neuro, 360 kr /år. Annars kan man betala per föreläsning som då kostar 150 kr/tillfälle.

Mer information och anmälan

Varmt välkommen! Hoppas vi ses!

Foto av Khamkéo Vilaysing från Unsplash

Lämna ett svar