Jobba förskolan?

Visar 3 svarstrådar
  • Författare
    Inlägg
    • #6252

      Någon med ms som jobbar i förskolan? det är så att jag blivit erbjuden ett extrsajobb som jag hade behövt,men är rädd för förkylningar och hur det kan (eller inte) påverka min MS? någon som jobbat? och vad tror ni allmänt är det något negativt för ms patienter ?

    • #6253

      Anonym

      Jag själv klarar det inte, men det är pga ljudnivån. När jag jobbade på förskola var mitt liv på hemmaplan helt förstört för jag var tvungen att sova eller vila nästan hela tiden när jag kommit hem. Jag var mos i huvudet redan efter två timmar på jobbet och somnade nästan så fort jag blev sittandes. Vilan = garanterat sömn. Det jobbet fungerade inte för mig. Jag var dessutom oftast småsjuk men inte såpass att jag var tvungen att sjukanmäla mig, men tillräckligt för att inte kunna träna.

      Jag tror att det är väldigt individuellt, jag har en vän med MS som jobbar heltid på förskola. 🙂 Men jag blir sjukligt trött av det. Lycka till!

    • #6254

      Hej medina89, det är också min fråga. Jag lär mig fortfarande svenska (jag är från Kroatien) och jag kan arbeta i förskolan men jag är också rädd för förkylningar och hur det kan påverka min MS. Nu känner jag mig utmärkt och all min medicinska dokumentation är i detta ögonblick väldigt bra. 🙂 Jag också tror att det är väldigt individuellt. Jag ber om ursäkt om jag har grammatiska misstag 😉

      • #6255

        Lela,super si to napisala:)

        Ja precis det jag undrade.Om förkylningar kan vara farliga för oss med MS för som vi vet är de rätt vanliga på förskolan.Jobbar du på förskola eller gar du jobbat?

    • #6256

      medina89 Om du vill kan du skriva mig på zankosanela@gmail.com 🙂 men just nu jobbar jag inte. Jag fick möjlighet att jobba men då blev jag sjuk.

Visar 3 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.