Om oss

  Neuro Ung Med MS är en fristående ideell förening under Neuro. Föreningen har inte tillhörighet till någon särskild ort utan verkar i hela Sverige. Verksamheten organiseras primärt via internet och består huvudsakligen av att driva och vidareutveckla ungmedms.com. En plats för kunskapsutbyte, stöd och gemenskap för MS-patienter.

  Vi har ingen åldersgräns då vi främst riktar oss till en livssituation snarare än en specifik ålder.

  Sidan ungmedms.com grundades av tre MS-patienter. Vi träffades på sjukhusets neurologmottagning där vi var för att få bromsmedicinen Tysabri som ges via dropp var fjärde vecka. Under tiden behandlingen pågick började vi prata om hur det är att vara ung och få respektive ha diagnosen MS. Sakta men säkert växte idén fram om en plats där unga med MS kan mötas, byta erfarenheter och stötta varandra.

  UngMedMS.com har över 900 registrerade medlemmar. Allt innehåll är fritt tillgängligt för alla våra 90 000 årliga besökare tack vare att du kan vara anonym på sidan.

  Vi har organisationsnummer: 802521-7467

  Kontakta oss

  Kontakta oss med hjälp av formuläret nedan eller skicka ett mail till info@ungmedms.com, så återkommer vi så fort vi kan:

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.