1 vecka!

Idag firar ungmedms.com 1 vecka! Det verkar gå lite segt att få er besökare att skriva i forumet men å andra sidan kanske behovet inte finns just nu utan om ett tag. Det krävs kanske helt enkelt att någon, förutom jag eller Qbert, skriver något för att andra också ska våga. Någon måste ju vara först helt enkelt. Kanske känner ni er som jag, lite insnöade och vill att våren ska komma. Jag tycker att vintern kanske är lite väl lång den här gången och även om jag egentligen tycker lika bra om alla årstider så kommer jag verkligen att uppskatta våren när den kommer.

Vi saknar fler artiklar i vårt bibliotek. Skriv gärna ner några rader om livet med ms såsom ni lever det eller kanske hur det var när ni började få symptom. Det vore väldigt spännande med en berättelse av någon som genomgår eller just har genomgått en ms-utredning för att se hur en sådan går till idag. Vi kan lägga ut berättelser under vilka namn som helst, antingen forumnamn eller något annat. Ni kan skicka berättelsen i ett pm anonymt till mig eller Qbert via forumet också om ni vill. Det finns många sätt att kontakta oss på!

Saknar ni något på sidan eller har andra förslag, tveka inte att kontakta oss!

Lämna ett svar