Nu är vi en ideell förening! Hurra!

Nu är vi en ideell förening! Hurra!

Efter en intresseförfrågan i forumet så bildade vi en liten grupp med målet att vidareutveckla Ung Med MS. Vi kan nu äntligen berätta att vi har bildat en egen ideell förening under Neuro! Detta för att kunna göra Ung Med MS till något ännu större än i dag. Det finns nämligen stora möjligheter och resurser som nu blir tillgängliga för oss alla!

Gruppen består av:

Och vi har valt att beskriva föreningen såhär:

“Ung Med MS främjar kunskap, erfarenhetsutbyte, stöd och gemenskap mellan patienter med Multipel Skleros”

Under många år har Ung Med MS samverkat med Neuro (Neuroförbundet). Efter ett väldigt intensivt förberedelsearbete från oss i gruppen kunde Neuros förbundsstyrelse, den 8/12 2018, välja in vår nybildade förening till att bli en fristående del av Neuro på samma sätt som deras lokalföreningar.

Notera att: Medlemskap här på UngMedMS.com alltid kommer att vara gratis och innehållet kommer att förbli fritt tillgängligt för alla. Precis som nu.

Var med du också!

Nu är vi en ideell förening på papper, men vi måste ju göra något också! Så vi vill därför bjuda in alla medlemmar på Ung Med MS till att vara med på denna spännande resa. Anmäl ditt intresse nedan så skickar vi ut mer information framöver. Vi är säkra på att just du har mycket att bidra med!

Du måste vara inloggad för att anmäla ditt intresse.
Bli medlem på UngMedMS.com du med eller logga in!

Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Beskuret foto av Lina Hayes.

Lämna ett svar