Är detta Lhermittes sign?

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #15528

   Har massa andra symptom men iförrigår kväll när jag låg i sängen började jag först känna vad som kändes som elektrisitet fram och tillbaka under min fot, någon minut senare kände jag hur det nästan var som champagne bubblor eller nått som åkte från typ mitten av min ryggrad ut i högerfoten som sedan blev mer av en el känsla vid vristen, pågick i någon minut eller två sen ställde jag mig och det försvann,

   Inte hänt under dagen eller när jag böjer huvudet, hände bara i sängen på kvällen? också märkt att mina parasthesier symptom blir 100x värre på kvällen? någon mer?

  • #15529

   ZJ

   Hej,

   Jag tycker inte det låter som Lhermittes tecken

  • #15534

   Jag tror mig ha märkt av det tidigare. Då var det som en obehaglig elektrisk känsla som gick från ryggraden ut i mitt ena ben när jag satt ner och böjde ryggen framåt på ett särskilt vis. Men om det var Lhermittes eller någon annan nervpåverkan vet jag inte. Kände ingen smärta.

   Det beskrivs på nätet som en: “snabb men smärtsam elektrisk känsla som går från nacken och ner på ryggraden. Det kan stråla ut till dina armar och ben. Det varar bara några sekunder”

Visar 2 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.