Deppigt värre

 • Författare
  Inlägg
 • #4588

  Jobbigt det där med MS, inte bara alla skov och att min dumma kropp inte vill fungera som jag vill.
  Det slitter mycket på den mentala med, man vill göra saker och kroppen säger NEJ och man försöker ändå och det går oftast åt hel**** som då leder det till att man deppar ihop ännu mer i början hade man någon skit dag då och då men nu känns det ibland som man har några skit veckor istället.
  Aldrig varit sjuk i hela mitt liv och när man var aktiv så klarade man av att gå promenader på uppåt 16 mil och tävla i det nu så vissa dagar orkar man knappt gå utanför dörren, så jobbigt att vilja göra saker men inte ha orken eller en kropp som vill göra det som man i hjärnan vill göra.
  Så nu har jag en ännu dyster dag och lyssnar på Spotify och Ted Gärdestad och visst var han en dyster person han med som valde att avsluta sitt liv framför ett tåg i Stockholm.
  Känns lite bättre med Ted terapi och veta att man inte är ensamen att vara ledsen då det inte finns någon annan här hemma som lyssnar på mig eller torkar mina tårar och ljuger om att allt kommer bli bra igen.

 • #4589

  Jag förstår precis hur du känner. Jag saknar långa promenader tex men är bara att glömma orken finns inte där längre.

 • #4668

  Hej jag förstår. Jag saknar långa promenader men är bara att glömma orken finns inte längre.
  Jag har 54 år jag är ledsen, jag fått diagnosen ms 18 dicember 2015!
  Jag har behandling med mabthera fom 2016 vi få se.
  inte bara alla skov och att min kropp inte vill fungera som jag vill.
  Jag hoppas att vi kan leva normal.

 • #4669

  Nya skov nu med extrem smärta inte skoj, smärtan är nog det jobbigaste skicket jag haft.
  Känsel bortfall kunde jag ju leva med dock inte värken.

  • #4695

   Geojim va har du för broms ?

 • #4696

  Tecfidera som broms och nu även Brieka mot all jä*** smärta, hoppas att medicinen mot smärtan fungerar då neurologisk smärta är inte skoj då man har konstant ont 24 timmar om dygnet lite svårt att jobba och värre att sova om nätterna men är man tillräckligt trött somnar man ju. Värken har nu varit i ca 7 dygn så man är ju lite trött då värken och att bara kunna sova 2-3 timmar om nätterna som längst.

  • #4697

   Varför byter du inte broms om du ändå får skov? tycker synd om dej Smärta av min MS har jag inte haft på flera år tack och lov.

 • #4786

  Ny MR och mera plack så nu ska vi prova med tysabri istället för Tecfidera och nu även Brieka och Alvedon mot all värk hoppas det blir bättre snart.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.