Fatigue eller ej?

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #14052

   Hej alla!
   Som rubriken lyder…Finns de några här inne som inte lider av fatigue? Känner ni att orken å hjärnan är den samma som innan diagnos?
   Å ni dom lider av besvären, har tröttheten kommit smygande eller har den dykt upp över en natt typ?

   Allt gott!

  • #14053

   Oh ja, jag gör 😔

   Kommer inte över en natt utan smög sig på och jag fick gå en ”fatigue kurs”innan jag förstod att de var de min trötthet i kropp och knopp kom ifrån 😔

  • #14054

   Jag upplever istället att detta kan komma oväntat, över en natt.
   Men främst när jag har haft mycket omkring mig. Känner ofta att jag är mer behov av att vila upp mig när man har varit i många sociala sammanhang. Mer än innan min diagnos. Kan nästan känna mig som bakfull och dåsig och man verkligen känner att hjärnan inte registrerar/tar in något när man har haft mycket runt omkring sig.

  • #14055

   Jag lider inte av fatigue,* peppar peppar*. Trodde jag hade fått det för ca två år sedan när jag var mammaledig med andra barnet… var helt mosig och trött i huvudet, men började äta b12-vitamin som gjorde mig normal igen!

  • #14061

   Jag lider inte av fatigue. Blir dock väldigt trött men det beror mest på tidiga mornar och mycket på jobbet. Somnar runt 21 varje kväll. Dricker inte kaffe på dagarna heller så min energi störtdyker mot kvällen. Till min fördel jobbar jag hemma ca 80% vilket hjälper med min återhämtning. Är något introvert så blir mest trött av sociala intryck som dagar på kontoret med kollegor. Träning och motion är jätteviktigt för mig. 💫

Visar 4 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.