Fläckar som försvunnit.

 • Författare
  Inlägg
 • #10412

  Min diagnos ställdes pga att man hittat en fläck i spons, ryggmärgsprovet visade ingenting mer än 1 ”band” samt pga min historia vilken är –

  2015 fick jag en svaghetskänsla i hela vänster sida. Detta kollade genom att göra en kontroll av muskelstyrka vilket var normalt. Mina besvär försvann efter ett par månader.

  2017 får jag en tryckande känsla vid vänster tinning/öga. Detta kollas med mr för att se om det finns tumör, men ingenting hittas. Detta besvär består.

  Augusti 2019 – Jag får återigen en svaghetskänsla i hela vänster sida, en isande känsla i arm och ben, ett stort tryck bakom ögat, svart flimmer i ögat, lite nedsatt känsel i vänster sida samt att jag var ganska trött periodvis.
  Detta gav mig min ms diagnos och jag började medicineras med tecfidera.

  Efter att igen ha gjort en MR för ett par veckor sedan så fanns inte fläcken i spons kvar och min läkare sa att det blivit något fel och att ms inte kan vara svaret här.

  Är inte detta galet? Kan ändå inte släppa att det är ms wller en annan allvarlig sjukdom. Min läkare tycker vara jag ska glädjas åt att vara frisk, men jag känner mig inte helt frisk.
  Har ni varit med om fläckar som försvunnit?

 • #10413

  Finns en del anekdoter om patienter som blivit av med plack. Mest känd är nog Bob Cafaro. Nedan ett klipp från NBC.

  https://m.youtube.com/watch?v=fhlawSZxMxYhttps://m.youtube.com/watch?v=dWyym4UXqjA

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.