Gå ner i vikt – problem med flush

 • Författare
  Inlägg
 • #3808

  Hej allihopa! Jag håller nu på att gå ner i vikt men har de senaste dagarna haft sånna problem med flush. Jag vet inte riktig vad jag ska göra. Jag äter 1500-1900 kalorier per dag och joggar på löpbandet 3 gånger i veckan. Jag äter allt förutom pasta, ris, potatis, sås och bröd. Har 1 ”ätar- dag” i veckan då jag ”tillåter” mig själv att äta tex. några chips, lite godis eller dricka nån alkohol. Engergin är det inget fel på. Jag funkar och orkar som jag ska men de är magen som krånglar då det gör så förbannat ont och sen får jag flush. Alla tips och råd tas mer än gärna emot då jag verkligen måste gå ner i vikt. (Har 30 kg i övervikt) tack på förhand!

 • #3809

  Hej! Kan tipsa om en youtubekanal/hemsida som verkligen hjälpt mig med träning: fitnessblender (de har jättemånga bra gratis träningsvideo som gör att man snabbt märker skillnad). Sen har jag märkt att min mage mår lite konstigt när jag äter för nyttigt (konstigt nog :p) men har inte märkt av några flush. Viktnedgång sker tyvärr inte över en dag, märker du att dessa problem påverkar dig för mkt bör du fundera på att ta kontakt med en läkare.

  Lycka till!

 • #3810

  Har du tecfidera som medicin? ☺️ De jag känner med tecfidera upplever precis de symtomen nämligen – magproblem och flush.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.