Hudrodnad

 • Författare
  Inlägg
 • #10309

  Är det någon som har upplevt att ni har en hudrodnad på det stället där ni har symtom? Kom från en dag till en annan och upplever utöver hudrodnaden att det det spänner i benet, att någon kastar iskallt vatten över det när jag vilar och att det pirrar i det.

 • #10312

  Hej,
  Mina fötter brukar bli blossande röda titt som tätt. Det bränner och pirrar i dem samtidigt som det isar som tusan. Men de blir inte alltid röda vid dessa symtom (som jag har dagligen). Och jag har liknande besvär med benen, minus rodnaden.

  Är problemen med hudrodnad begränsad till dina ben och är det främst underbenen? Hur är det med fötterna?
  Jag är sängliggande en stor del av dagen pga fatigue och när jag är uppe sitter jag oftast i elrullstol, så för min del är det nog en fråga om blodcirkulation. Kan det vara samma för dig? Annars kan jag nog tänka mig att pirret i sig kan irritera och påverka huden så att det uppstår en rodnad.

  • #10313

   Tack för svar! Ja det är begränsat till underbenen. Uppstod i samma veva som nya nervsmärtor/obehag i benet. Det är mest vänster ben som är rött och bara på framsidan av underbenet. Det ser inte lika rött ut ikväll, jag tror det kan vara för att jag fryser om dem 🙈 ska ringa imorgon och höra vad dem tror. Tänker också att det kan vara något med cirkulationen eller blodkärlen. Lider med dig. Tröttheten är värst! Kram

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.