Huvudvärk

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #9314

   Hej!

   Hoppas att alla har en underbar jul! Jag får då & då en fruktansvärd huvudvärk, brukar säga att jag har huvudvärk från helvetet för har ofta huvudvärk under hela dagarna men inte som när jag får just denna huvudvärken. Fick min MS-diagnos i slutet av oktober & har fått två behandlingar med Tysabri, ska få min tredje på fredag. Flyttade i månadsskiftet november/december & träffade min nya neurolog för cirka en & en halv vecka sedan. Berättade då om huvudvärken & han tyckte att det lät som migrän men sen pratade vi inte mer om det, han var mycket stressad tyckte jag. Någon som har liknande problematik med huvudvärk & fått någon hjälp för det?

   Kram Ida

  • #9315

   Jag har samma huvudvärk låter det som.
   Testa Eeze migräntabletter funkar dom så e d migrän annars e det spänningshuvudvärk…..
   Så långt har dom kommit på mig sen dog d ut….

   GOD JUL

  • #9316

   Hejsan jag har fått Ms diagnosen detta året , har tagit bara 1 behandling(mabthera) ska få nästa i februari , jag har också jätte ont i huvudet alltid. När jag har ont då blir jag yr också och kan inte äta . Men jag trodde att det var inget farlig nu blev jag räd kan någon berätta till mig vad jag ska göra???
   God jul.

  • #9348
   Profilbild
   Ami

   Hej! Har en hel del migrän som kommer när jag inte vilat tillräckligt och pushar mig själv över gränsen. Som inför julen när allt ska fixas och ordnas. Det finns en hel del olika tabletter tex den som nämnts ovan. Fråga på Apoteket vad som kan passa dig. Jag använder Diklofenak och sedan är det sömn som gäller.
   Vad gäller rädslan så kan jag bara råda att kontakta din MS-mottagning om det. Som ni alla vet är våra symtom så olika och ingen är den andra lik. Ni kommer lära känna er kropp och vad som triggar er huvudvärk. Så kämpa på och våga ta kontakt med er mottagning med frågor mellan himmel å jord! Dom är där för er!

  • #9445

   Jag har också mycket problem med huvudvärk. Det kan vara så enkelt som att synnerven ger sämre syn som i sin tur ger huvudvärk. Hur har du det med synen?
   Har du haft dubbelseende någon gång, vanligt. Det kan dock gå över om man vilar lite extra. Hör med en läkare angående synen om du har detta problem. Hoppas det blir bättre med huvudvärken.

Visar 4 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.