Känselbortfall

 • Författare
  Inlägg
 • #9828

  Hej

  Har ca 3 veckor sedan fått känselbortfall från midjan och neråt undrar om någon haft liknande och hur länge det satt i för er?

  Eller kan det sitta psykiskt? för detta är det enda jag tänker på från att jag vaknar tills jag lägger mig.

  Tack 🙂

 • #9829

  Jag fick känselbortfall 2014 i hela vänstra benet och har haft det sedan dess, det var mitt första MSsymptom! 🙂

 • #9830

  Hej Mathias,
  absolut känner man igen det. Jag har det typ nästan hela tiden men kan känna av det mer intesiv när jag har t.ex stressad upp mig eller om jag har ansträngd mig för mycket.
  Hos mig kommer och försvinner denna känsla men svårt ich säga hur lång den blir kvar för som sagt den är återkommande och säkert ser det ut annorlunda hos alla.

  Försök villa så hoppas jag att det går över! 💪🏼

 • #9831

  Okej tack för era svar!

 • #9832

  Fick känselbortfall från nacken och ner till fötterna när jag var gravid. Höll i sig i ca 3 mån innan det gick tillbaka. Har rester kvar som gärna kommer fram om jag har en infektion i kroppen. 3 fingertoppar på varje hand är bortdomnade sedan desz och har och känselbortfall där.

 • #9833

  Känselbortfall från midjan och ner var de symtom som ledde till utredning och senare diagnos för min del. Det viktiga här är väl om du haft dessa symtom innan, isf kan det vara skovrester som du känner av, och det kan man göra om man är sänkt på något vis (sjuk, stressad och varm etc.). Men om det här är nya symtom så är det något du borde prata med vården om. Det spelar ingen roll huruvida det är ”vanliga” symtom vid MS, utan snarare om du upplevt just de symtomen förr.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.