Känselstörningar i mina fötter

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #11768

   Hej,

   Jag är under utredning. Haft en konstig känsla på höger sida av magen under en längre tid. Pirrande. Och sen nu har jag domningar på benen, mest runt rumpa och lår, sen även känselrubbningar, stickande, sockerdrickskänsla i fötterna. Jag gjorde en ryggvridning kvällen innan jag fick dessa symtom. Och därför gjordes en mr länd och bröstrygg, där man såg ett litet diskbråck men inget som kunde förklara. Så nu är remiss skickad till neurolog. Låter detta som ms symtom? Minns att jag tidigare också haft som huddomningar på armen, och benet, ett par månader sen. Och även en hemsk trötthet. Men det har jag ej längre. Mvh Lotta som bara vill ha ett svar. Orkar liksom inte längre gå och må såhär och fundera

  • #11769

   Hej @lotten,

   Jag hoppas att du inte har någon neurologisk åkomma, dock känner jag igen en del av de symptom du beskriver. Ytliga domningar och känselpåverkade fötter till exempel, det är vanliga symptom för MS.

   Skönt att du får en utredning gjord så du får klarhet. Hoppas det går fort – och tänk på att det finns bra behandlingar och moderna mediciner om du behöver dem.

   Lycka till med utredningen och skriv gärna hur det går. Håll ut!

  • #11770

   [Dubbelpost, tog bort en]

  • #11774

   Tack för svar Tomas. Gjort en mr länd och bröstrygg, som sagt, men verkar inte synas några plack där, för det skulle väl läkaren ha sagt isåfall antar jag? Eller måste man fråga specifikt efter detta på röntgen remissen?

   Antar att man behöver göra en mr hjärna och lp, hoppas på att få komma snart för allt detta.

   Tack för svar som sagt!

Visar 3 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.