Läka hpv-virus svårare med ms?

 • Författare
  Inlägg
 • #8443

  Hej!
  Jag gick på vanliga cellprover i våras och fick svar idag. Inga förändringar men det innehöll HPV. Jag ska ta samma prover om 3 år och om HPV inte läkt ut undersöker man det mer. (Orkar inte med mer ångest om sjukdomar och framtid. Detta kan ju vara illa?! Lång tid med hpv = cellförändringar= ev cancer)
  Eftersom min MS och Mabthera påverkar mitt immunförsvar undrar jag om kroppen inte kan läka hpv-virus normalt? Står på pappret att de läker ut av sig själv hos de flesta.. Någon som har erfarenhet? 🌸

 • #8444

  Jag hade cellförändringar med hpv virus för ett par år sedan som inte läkte ut av sig själv. Då hade jag ännu ej fått ms diagnos och åt därmed ingen medicin. Fick göra en konisering så försvann både hpv och cellförändringarna!

 • #8445

  Jag har fått herpesviruse i munen och varje månd kommer helt ny ich storare än , inget tablet ch krem hjälper inte , jag hade rmabthera 3 gånger under ett och half år.

 • #8446

  Jag hade cellförändringar innan diagnos som togs bort med konisering. Hade även HPV då.
  Efter det fick jag diagnos och först Tecfidera sen Mabthera. Har inte haft fler förändringar sen dess men jag går fortfarande en gång om året och lämnar nytt cellprov.
  Det gör jag eftersom jag får Mabthera. Fråga om du med kan få gå oftare och lämna prov.

 • #8447

  Tack för svar allihop 😊 känns lugnt nu!

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.