Måste få ut lite ilska

 • Författare
  Inlägg
 • #4785

  Jag blir så förbannad på folk som har noll kunskap om MS och skriver och säger att har man ms kommer man snart dö eller har man ms så är livet alldeles för kort! Idag har vi skit bra bromsmedicin mot ms och kan leva i större sett normalt liv men behöver kämpa lite extra! Jag tror att nån vacker dag så kommer det komma ett botemedel och jag hoppas att det kommer när vi fortfarande lever, jag blir så trött på jävla idioter som sitter och skriver massa skit på internet! Idag kan man fan dö av feber och att sätta en prinskorv i halsen så snälla äckliga människor där ute som vill skrämma upp oss med ms jag hoppas ni sätter i halsen! Ett gott nytt år på er alla ms kämpare och hoppas 2018 bjuder oss på ännu bättre broms och bättre möjligheter till att bekämpa sjukdomen!

 • #4788

  Att folk tror att man dör av MS tycker jag är lika illa som att folk tror att man sover hela tiden (när man nämner fatigue) eller som tror att MS är som en influensa.
  Det behövs verkligen mer information till allmänheten om att MS är en väldigt varierande sjukdom som knappt är likadan för två olika personer ens!

  • #4789

   Idioter finns det gott om..

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.