Någon här inne som justerar just halsrygg hos kiropraktor?

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #15426

   Har tidigare läst att man inte bör bli behandlad just där medans min neurolog säger att han veterligen inte tror att det ska vara någon fara. Men det känns ju inte helt säkert då. Är det någon här inne som får halsryggen justerad hos kiropraktor utan problem?

  • #15427

   Hej!
   Detta blev jag nyfiken på, har inte fått det men vill du berätta lite om dina ”problem” jag själv har några fruktansvärda vad de tror är nervskador i nacke och huvud. Nu har jag också fått en ”puckel” på nacken och är livrädd denna ska bli större så vill ju med gå till kiropraktor!
   Mvh Stefanie

  • #15431

   Hej.
   Jag rådfrågade min neurolog och han sa också att det inte var några konstigheter, har vart hos naprapat ett tiotal gånger och han vet om min sjukdom. Har aldrig undvikt att behandla nån del av kroppen och jag har alltid kommit därifrån och mått bättre. Han gör inte bara justeringar utan också något som heter dry needling. Har aldrig oroat mig själv för att det skulle vara någon fara heller.
   Min naprapat har aldrig sagt att han inte velat göra något på mig pga ms.

   Men med det sagt, jag är ingen expert.
   Kontakta kiropraktorn och hör vad de säger.

  • #15437

   Enligt min kiropraktor så ska det inte vara någon fara alls och hon behandlar flera personer med just MS diagnos. Jag tror kanske att jag kommer våga ta även halsryggen nästa gång. Men inte helt bestämt mig. Det finns en rädsla hos mig att något ska bli sämre i och med att jag har förändringar på bland annat halsrygg.

   Men så har jag läst vad personer skrivit här inne om att deras läkare inte rekommenderat att justera just halsrygg och det gör mig lite osäker. Om de bottnar sig i bristande erfarenhet eller fakta hos just dessa läkare är ju en fråga som jag ställer mig.

Visar 3 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.