Någon med noll antikroppar som blivit erbjuden Nuvaxovid mot Covid-19?

Visar 8 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #13382

   Jag fick precis reda på att jag har NOLL antikroppar efter 3 doser med Covidvaccin. Har då blivit erbjuden att prova en annan vaccin, Nuvaxovid, och känner mig tveksam. Vad säger att det bli bättre och vad har den för biverkningar. De har ju typ inte testat den på så många (hon nämnde 46 00 personer) och jag vill inte vara någon försökskanin.

  • #13383

   Hej! Samma här noll antikroppar trots fyra doser. Jag ska ta det nya vaccinet på måndag.
   De sa till mig att det va större chans att detta skulle funka (men kunde såklart inte garantera det) för att det va byggt på ett helt annat sätt än de andra vaccinen på marknaden. Mer än så har jag inte grävt.

   Jag blir sällan sjuk, men när jag blir det så tar det månader att bli frisk, så jag är mer rädd för att insjukna i Corona o bli inlagt o ev inte klara sig, än ev biverkningar. Måste iaf intala mig att biverkningarna inte kan va värre än coronan, som skulle kunna va förödande.
   Så tänker jag, men förstår verkligen att man tvekar.

  • #13384

   Såg att jag glömt en 0:a, det ska stå 46 000 personer inte 4600. Lite få enligt min mening.

   • #13417

    Jag tog vaccinet igår morse och har inte känt av några biverkningar iaf direkt. Ingenting, inte ens ont i ärmen. Så här lätt har jag inte haft de på de andra vaccinen. Men det är ju såklart individuellt.

  • #13385

   Hej! Jag blev uppringd idag och sköterskan sa att jag har noll antikroppar trots tre doser. Jag är också tveksam att ta Nuvaxovid.

  • #13392

   Hej!
   Jag får erkänna att jag inte är jätteinläst på vaccinet i fråga ännu, men vad jag förstår så finns det skäl som gör att det kan vara värt att testa. Även om vi på immunmodulerande behandling förmodligen svarar sämre på det här vaccinet än gemene man (som med alla vaccin), så verkar vissa immunologer se de som positivt att blanda vaccintyper. Sedan är Nuvaxovid formulerat med både spikeprotein mot covid och något annat ämne som adjuvans (något som ska förstärka effekten av vaccinationen, och förhoppningsvis förlänga den). Det är väl den här senare delen som låter lite smått hoppfull för patienter som oss.

  • #13393

   Hej! Jag ska vaccinet nästa vecka. Inga antikroppar här heller. Jag fick Corona och blev väldigt sjuk i cirka tre veckor. Och då var det troligen Omikron som sägs vara en mild variant. Jag tänker att jag vill vara skyddad i framtiden mot eventuella nya varianter, vem vet vad som sker sen nu när alla kommer resa igen den här sommaren. Ska själv resa till ett land som slopat alla reseinkrav på pcr-test och vaccin. Man får göra som man vill men så resonerar jag 🌸

   • #13415

    Hej!
    Minns att du skrev att du var sjuk, men tråkigt att det fortsatte ännu en tid. 🙁

    Värt att nämna är väl att WHO hela tiden har varnat för narrativet att omikron skulle vara en mild variant, visst den verkar mildare än exempelvis delta, delvis för att vaccinet gör sitt till etc. Men det gör den inte mild för alla, personer som är ovaccinerade eller har svagt immunsvar (som många av oss). blev och blir uppenbarligen svårt sjuka och dör ändå. Det blir lite olyckligt när personer som är sårbara vaggas in i nåt slags falsk trygghet som media etc. skapar när de säger olika varianter är milda, med ett blint öga till oss som ändå har en förhöjd risk för svårare förlopp (om inte annat så kanske vi är sjuka längre etc.). Det kan vara värt att komma ihåg vid kommande vågor. 🙂

  • #13580

   Fick min första spruta med Nuvaoxid igår. Har inte fått några som helst reaktioner utan mår som vanligt. Inte ens trött som jag var efter de första 3 sprutorna med Pfizer. Ska få min nästa spruta Nuvaoxid i juni strax innan min nästa dos bromsmedicin.

  • #13672

   Har precis tagit min andra spruta Nuvaoxid och samma dag som jag tog den i torsdags mådde jag prima. I fredags var jag lite hängig. I lördags gick jag visst omkring med 39 graders feber insåg jag när jag kom hem från att ha shoppat lite med en väninna och kände mig lite smått frusen och hängig. Jag brukar normalt inte ens kunna stå upp vid 39 graders feber. Nåja, jag vilade mig och sedan dess mår jag prima igen. Dock är stället där jag fick sprutan ännu varmare än övriga kroppsyta. Nu håller jag tummarna för att den ger mig några antikroppar i alla fall, vilket inte Pfizers gjorde.

  • #13673

   Jag har tagit en av två sprutor och har testat antikroppar (pga att jag fick Corona) och detta nya vaccinet är det enda som jag har bildat antikroppar av, så det bådar ju gott eftersom jag ska även ta en till.

   • #13674

    Hm… låter ju positivt. Jag ska ta ett antikroppstest om fyra veckor.

Visar 8 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.