Plastik kirurgi… pseudoskov

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #15530

   Jag fick godkännande av min neurolog att utföra plastik operation övre och undre ögonlocken… Nu 8 dagar senare känner jag mig super skum! Jag är övertygad om att jag har ett pseudoskov eller hoppas att det är det och inte ett skov. Inga nya symptom mer än att benen känns konstiga, mitt första skov var vid diagnos snart ett år sedan…. Jag ville göra operationen nästan för att testa min kropp och det har på vissa sätt konfirmerat min oro att MS skulle påverkas av en/denna operationen och det har det:( Vad upplever ni, vid påfrestningar av olika slag har ni fått pseudoskov? Jag fick diagnos 9 månader sedan…. Började på tecifidera som jag inte tålde.. nu Tyrsabi fick 2a dosen dagen innan operation.. kanske också korkat! Uh.. jag vill bara leva mitt liv!

  • #15531

   Jag fick diagnosen för drygt ett år sedan och jag har också gjort en estetisk operation under förra året. jag har även hunnit med två omgångar mahbtera under tiden. Jag minns att jag fick en stickande känsla i hela armen några dagar efter OP men den känslan försvann tack och lov inom ett par timmar. Var livrädd att det var ett nytt skov först men gick över som sagt. Inte fått eller känt nått nytt heller i övrigt.
   Allt kommer säkert gå jätte bra🌸

  • #15532

   Ohhh.. Hanar, vad skönt att höra du gjort liknande beslut. Min närmaste familj har varit ganska upprörda på mig att jag tog detta beslutet och jag vågar nästa inte berätta att jag har obehagliga känningar i mina ben.. som under mitt första skov… :):)

  • #15533

   Jag förstår 🫶🏻
   Precis som din neurolog så sa även min att en operation inte ska vara några problem. Viktigast var att jag informerade kirurgen om diagnosen samt medicinerna jag går på osv.
   Jag minns att jag till och med frågade min neurolog vi ett annat tillfälle om botox är tillåtet och hon sa Jaaaa Hanar 😂

  • #15535

   Japp kirurgen fick all information också om medicin och det hela flera veckor innan operationen!… Ha ha Botox har jag inte frågat om ännu….

Visar 4 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.