Rain’s produkter

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #12907

   Hej, jag tänkte fråga om nån använde någon gång produkter som heter Rain Core eller Soul Core (tror att de är typ kosttillskott)? Sitter och läser lite om den på en sida som heter Biobästa(biobesta.com), det verkar att de har bra produkter för immunsystem.

  • #12908

   Intressant. Men frågan är dom har en påverkan på ett redan nedsatt immunförsvar?

  • #12909

   Hej!
   Det där ser mest ut att vara bra för att minska pengarna på kontot. Verkar vara nån sorts pyramidspelsliknande “företag” likt herbalife som säljer “naturliga” kosttillskott som utlovar fantastiska resultat utan några som helst belägg. För att köpa skall man kontakta någon på facebook messenger… väldigt väldigt oseriöst.

   Jag och @imni har gjort utförliga efterforskningar. Det enda “tillskott” som kan ha positiv effekt om man har MS är vitamin D3. Sen finns det mycket annat man kan göra också som troligen är en bättre användning av sina pengar. Finns att läsa här https://ungmedms.com/2021/08/livsstilsrad-for-dig-med-ms-2021/

   Hoppas att jag inte är för barsk. Men jag blir lite arg på “företag” som skamlöst försöker tjäna pengar på människor i desperata situationer.

  • #12910

   God morgon,

   Håller med @Qbert . Det florerar även rykten på internet om kosttillskott som promoverar remyelinisering. Detta ser jag jag personligen med stor skepsis på: Om det var så enkelt att en viss typ av sockermolekyl skulle vara mätbart positiv för remyelinisering och bromsa demyelinisering hade det troligen uppmärksammats av neurologer världen över. Vad jag vet är så inte fallet. Och låter det för bra för att vara sant är det troligen så.

Visar 3 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.