Regen-cov

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #12713

   Igår fick jag ett brev från neurologen/infektionsavdelningen att om jag testar positivt för covid kan jag eventuellt få behandling med Regen-cov på infektionsavdelningen. Detta för att få ett mildare sjukdomsförlopp. Har hittills fått en dos vaccin mot covid och ska snart få min andra spruta. Men har ingen aning om jag får effekt av den.
   Får behandling med Rixathon/Mabthera för min MS och därför fick jag detta brev.

   Någon mer som fått brev/info om detta?

  • #12714

   Jag har fått brev, i samband med en kallelse till en tredje dos som de skickade ut till alla (men redan fått den dosen efter neurologbesök där denne skrev en “biljett”). Det informeras om att man kanske inte får ett fullgott svar, och att om man vill får man testa antikroppar sex veckor efter tredje dosen. Sedan uppmanas man testa sig vid symtom, även om man är trippelvaccinerad och höra av sig till mottagningen vid positivt besked. Det står inte någon specifikt om att sätta in behandling tidigt, men jag tänker att det är underförstått att de åsyftar då bla. MS-sällskapet och någon annan text från Neuro säger att man bör överväga att sätta in antiviral eller liknande behandling tidigt, även om man har milda symtom.

  • #12717

   Ja. Fick brev om detta för några månader sen. Inte vilken typ av behandling som sätts in, men att den sätts in tidigt för att mildra sjukdomsförloppet.

Visar 2 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.