Solglasögon inomhus

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #12823

   Är det någon som har bra tips på solglasögon att ha inomhus? Jag är så ljuskänslig och blir så trött av ljus så har nästan alltid solglasögon på mig, men det är så tråkigt att inte kunna ha ögonkontakt, jag har alltid jättemörka så vill ha ett par ljusare också så man kan se ögonen.

   Har varit in i en glasögonbutik men de kunde inte hjälpa mig, då var det specialbeställning för flera tusen i så fall och det går inte. Annars tipsade de om brillor för skärmljus men de dämpar ju inte som jag behöver. Hur gör ni andra ljuskänsliga?

  • #12824

   Tyvärr ingen erfarenhet av ditt problem men har du funderat på att testa fotokromatiska glasögon? Har en bekant som är ljuskänslig och har använt sådana i flera år.

   • #12825

    Vad jag kan se så mörknar de av solljus och jag behöver för all typ av ljus. Men inomhus behöver jag inte ha så väldans mörka. Har inget synfel att ta hänsyn till. Men det kanske finns sånna som är svagt mörka hela tiden och blir mörkare av solljus, det ska jag kolla! Tack för ditt svar!

  • #12826

   Men vad konstigt att de inte kunde hjälpa dig, i de butiker jag varit in på har det alltid funnits massa solglasögon med svaga toningar ända ner till nästan ingen toning alls. Men kanske lite svårt nu på vintern om de har dåliga lager under lågsäsong?

Visar 2 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.