Stickningar från helvetet!!

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #15470

   Nu har jag fått stickningar från helvetet! Har haft så tidigare men mildare och ber bedövande så att det blivit stumt, men det här gör nästan ont! Hela vänster sida upp på vänstra halvan av huvudet och lite i höger fot. Finns det någon medicin mot detta?? Står inte ut!

  • #15471

   Hej! Jättejobbigt. Mot nervsmärta finns ju en del mediciner. I hemmets journal svarade deras dr. På fråga om pirr/myrkrypningar. Att det kanske kan påverka med tex gamla hederliga Samarin brus. Enkelt och billigt. Har testat och det händer något men ingen sensation. Såklart.
   Värktabletter kan ju ta bort det allra värsta men det vill man ju inte ta i onödan….

   • #15472

    Tidigare när jag och läkaren diskuterat läkemedel mot nervsmärta så verkar det vara antidepressiva läkemedel som gäller i första hand, för de kan tydligen hjälpa mot nervsmärta också, och de måste man ju äta hela tiden 😞 Har testat två sånna sorter men fick jobbiga biverkningar. Jag vill ha något vid behov som man kan ta när det är som värst. Har nervsmärtor då och då, men de är sällan outhärdliga så känns onödigt att ta antidepp när jag behöver något för enstaka tillfällen.

    Men jag ska testa det du skrev! 😊 Tack för ditt svar!

  • #15474

   Det är ju bikarbonaten som är aktivt och syresätter kroppen. Står mycket att läsa om man googlar. Försökte bifoga en bild med läkarsvaret men lyckades inte…..

Visar 2 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.