TYSABRI

 • Författare
  Inlägg
 • #10211

  jag tror att tsybri gjorde mig stril och jag vet att ms är vetemjöl intolerance. jag tåg vetemjöl och jag ligger i sängen och har personliga assistenter dygent runt. Så testa inte, lita på mig. Skadorna man får förutom ett skov är permanenta skador. Min syrran lyssnade på natur läkare och hon jobbar fullt och är fulltfrisk

 • #10212

  Man blir absolute inte frisk för att man slutar med vetemjöl.

 • #10215

  Vad tråkigt att höra om din situation! Det är inte roligt alls att vara sängliggande, men som tur är finns vi på Ung Med MS som stöd för varandra.

  Kost- och livsstilsförändringar är ett stort område inom MS och på sajten har vi många resurser inom detta område, men vad som fungerar för den ena personen behöver inte fungera för den andra personen och vice versa.

  De flesta MS-patienter i Sverige använder vetemjöl och lever ganska fungerande liv, många av vilka dessutom använder Tysabri. Jag kan inte yttra mig personligen om naturmedicin, men tittar gärna på forskning om vi kan dela någonting här. Vad forskning däremot har visat behöver de allra flesta patienter bromsmediciner där Tysabri hjälper väldigt många.

 • #10216

  Hej

  Jag får både Tysabri och äter glatt vetemjöl.

  Jag tycker definitivt att alla patienter med MS diagnos och som är JC virus negativa och har någorlunda närhet till ett sjukhus som kan ge behandlingen ska göra det.

  Den har fungerat utmärkt på mig och har inte haft några förändringar sen jag påbörjade min behandling. Är ”fullt frisk” och jobbar 100%.
  Jag kan faktiskt varmt rekommendera alla forskningsstödda behandlingar som är ordinerade av legitimerade neurologer. De har bra koll på vad som fungerar.

  Fint att din syster mår bra och har haft nytta av sin ”natur läkare” men ditt inlägg ger inget sken av att hon har MS ens? Och inlägget är överlag svårt att hänga med i, är du emot Tysabri eller Vetemjöl? Eller är du inte emot? Lite oklart är det allt.

  Jag svarar mest för andra ny-diagnostiserade inte söker svar i dina ”spretiga” rekommendationer.

 • #10228

  Vad bra det gå bra för er men hur många barn har ni fått?

 • #10229

  Jag har inte använt Tysabri, men du behöver en ganska omfattande statistisk population för att dra slutsatser om samband.

  Vad säger din neurolog/MS-sköterska om att du tror att Tysabri gjorde dig steril? Det är väldigt viktigt att de får veta detta så att 1. de kan hjälpa dig, för ofta finns hjälp att få 2. de kan verifiera samt dokumentera fallet så att andra patienter kan varnas. Jag hittar nämligen ingenting på nätet om att Tysabri skall ha gjort någon steril.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.