Utebliven mens efter mabthera

Visar 5 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #13841

   Hej!
   Jag fick mabthera för ca 2 veckor sedan, har precis börjat med att få en gång om året så har fått det några gånger nu. Den här gången var min menscykel på dag 28 när jag fick mabthera och nu ca 14 dagar senare har jag fortfarande inte fått mens! Har aldrig tidigare varit så här sen och graviditet är uteslutet.

   Är det någon annan som varit med om det eller vet vad det kan bero på?
   Jag vet att jag hade ägglossning som vanligt och har haft konstant mensvärk och varje dag känts som det är på gång men inget händer. Börjar bli lite orolig…

  • #13842

   Ingen erfarenhet men stressen du känner kan också göra att det drar ut extra på tiden 🙂 Så om du vet att du inte är gravid, planera att reda på solsemester eller ha sex för då brukar den ju alltid dyka upp 😂

  • #13843

   Blev väldigt oregelbunden efter ett par tankningar mabthera

  • #13844

   Här är en gammal tråd om det: https://ungmedms.com/topic/mens-vid-mabthera/

   Och det verkar ju som en del upplevt skillnad vad gäller blödningar, även om det inte bara är uteblivet. Men nu kommer jag säga något som jag själv egentligen inte pallar att höra, men om ditt användarnamn anspelar på året du är född så skulle det väl också kunna ha att göra med att menstruationen kan bli mer oregelbunden innan det där hemska, som ju ändå kan börja tidigare för vissa.

  • #13851

   Jag har tankat 6 ggr med Mabthera och är 52 år. Har fortfarande väldigt regelbunden mens. Så det där är nog individuellt hur man reagerar på medicinen.

  • #13852

   Nu snubblade jag på siffrorna…jag är 51 år skulle det stå.

Visar 5 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.