Ung Med MS-helgen i Katrineberg

I skrivandets stund sitter jag i ett väntrum på Falkenbergs station. Väntandes på ett tåg till Göteborg för att sedan åka vidare hem till Stockholm. Jag är på väg hem från NHRs ‘ung med MS’-helg som tog plats på Katrinebergs folkhögskola en bit utanför Falkenberg. Det har varit en mycket interessant helg bestående av föreläsningar och gruppdiskussioner av och med neurologen och överläkaren Anders Österberg. Utöver detta har det funnits gott om tid att skapa nya bekantskaper och ta del av andras erfarenheter. Det har även intagits en hel del mat, fika och vin. 🙂

Ännu en gång har jag uppmärksammats på hur många ansikten sjukdomen har. Visseligen finns det många gemensamma nämnare men samtidigt är den enes sjukdomsförlopp inte den andras lik.

Jag passade även på att försöka locka hit nya medlemmar och ser fram emot att hålla kontakten och ta vid där vi slutade
Dessa arrangemang rekomenderas varmt! För oavsett om du är nydiagnostiserad eller har mångårig erfarenhet av sjukdomen så kommer du att vara glad att du åkte.

Jag vill passa på att tacka alla som var där för en trevlig helg. Hoppas att vi ses på något annat arrangemang i framtiden, för tillsammans kan vi göra livet med MS lättare.

Lämna ett svar