Hjälp oss att växa ännu mer!

Ung Med MS växer så det knakar! Det är nu över 130 personer som är registrerade här på sidan och fler trillar in för var dag som går. Mycket tack vare alla intressanta ämnen och diskussioner i forumet, bidrag till biblioteket och länkar från bland annat neuroförbundet.

I veckan satte jag upp lite reklam på anslagstavlan på min behandlingsavdelning på Karolinska i Solna. Om just du kunde göra det samma på ditt sjukhus kan ännu fler, från alla delar av landet, hitta hit!

Klicka här för att ladda ner anslaget. Kom ihåg att fråga om lov innan du sätter upp det.
anslag

Du kan även hjälpa till att sprida sidan genom att dela oss på facebook eller twitter! Klicka bara på facebook eller twitterikonerna allra längst ner på sidan.

Tack på förhand, nu kör vi!

3 kommentar(er) på “Hjälp oss att växa ännu mer!”

Lämna ett svar