Föreläsningar och informationsträffar i Stockholm

Föreläsningar och informationsträffar i Stockholm

Det går inte längre att anmäla sig till föreläsningarna och informationsträffarna.

Vi vill uppmärksamma alla i Stockholmsområdet på att neurologmottagningen för MS på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna kommer att anordna föreläsningar och träffar om MS. Ta chansen att lära dig mer om sjukdomen och ställa frågor till de som kan allra mest! Det är också en jättebra möjlighet för att komma i kontakt med andra i samma livssituation som du.

Föreläsare är neurolog, KBT terapeut, rehabiliterare, uroperateut och MS-sjuksköterska som dagligen arbetar med MS.

Öppna föreläsningar

Ett flertal föreläsningar om MS kommer att hållas, i en större föreläsningssal, om en lång rad intressanta ämnen. Bland annat sjukdomen i detalj, MS-trötthet, stress, träning, kognition, rehab, blås- och tarmfunktion, familjeplanering, arbetslivet och mycket mer. Alla är välkomna oavsett om du har en MS-diagnos, är anhörig eller bara är nyfiken.

Lämna intresseanmälan och få SMS-påminnelser genom att skicka in ditt mobilnummer här: Det går inte längre att lämna in en intresseanmälan.

Introdagar för nydiagnostiserade

Samma föreläsningar som ovan kommer även att hållas specifikt för nydiagnostiserade, i mindre skala, inne på Neurologmottagningen på 4 tr. De kommer utöver föreläsningarna att inkludera fika och gruppdiskussioner. De är tyvärr enbart öppna för MS-patienter som tillhör kliniken i Solna och rekommenderas varmt för dig som är nydiagnostiserad!

Anmälan till introdagarna sker enklast genom att ringa MS-sjuksköterska.

Hoppas vi ses på nästa föreläsning!
… och dela gärna denna sida så att vi blir så många som möjligt.

Lämna ett svar