Vi söker dina erfarenheter om livet med MS

Vi söker dina erfarenheter

Till Ung Med MS hittar tusentals unga svenskar varje år i jakten på erfarenheter kring just deras sjukdomssituation. Många hittar just denna information här på Ung Med MS tack vare att allt på sidan är tillgängligt för alla, vare sig om du är medlem eller inte. Allt innehåll på Ung Med MS är skapat ideellt av MS patienter för att hjälpa andra MS patienter.

Vi vill nu påminna om möjligheten för dig som medlem att anonymt dela just dina erfarenheter via vårt erfarenhetsbibliotek. Under åren har både längre och kortare texter om allt ifrån diagnostisering till behandlingar, mediciner och kost skickats in. Vad just du kan bidra med vet du bäst själv baserat på vad du går igenom och har erfarenheter av. Vad hade du velat läsa när du letat runt på nätet kring din egen situation?

Här skickar du in ett bidrag

Här hittar du alla tidigare bidrag

Just du kan göra skillnad!

Lämna ett svar