Jag vill leva

Jag vill leva

Angelina Muñoz studerar journalistik i Vara. Hon är även en vän sen många år tillbaka. Nyligen gjorde hon en social 5 minuters radiodokumentär om mig. Då hon frågade ställde jag självklart upp. Jag har lärt mig allt jag kan om MS från andras livsöden som människor delat med sig av i poddar, dokumentärer, på rehab station Liljeholmen mm. Nu vill även jag dela med mig och hoppas innerligt att jag kanske med något fragment kan hjälpa andra i samma eller liknade situation.

Hon närvarade i mitt liv en dag från 13:00 till 21:00 och bytte batteri i inspelningsapparaten 3 gånger. Så en längre version kommer att komma i framtiden. Detta är ett axplock, så se det som en trailer.

2 kommentar(er) på “Jag vill leva”

  1. Tack så oerhört mycket för att Ung med MS lade ut detta. 🙏 Angelina har talang och kommer bli en magisk journalist.

    Stort tack till er och henne!

    Med vänlig hälsning,
    NewVersion

Lämna ett svar