Nyhetsmorgon i TV4 uppmärksammar vår diagnostiseringsguide

Mattias Millbro och Anna Cunningham Nyhetsmorgon i TV4 diagnostiseringsguide

I måndags var det den Internationella MS-dagen igen! 2019 var vi med i Nyhetsmorgon på TV4 för att berätta om Ung Med MS. I år är vi tillbaka tillsammans med MS-sjuksköterskan Anna Cunningham för att prata om vår nyligen publicerade diagnostiseringsguide.

Detta var naturligtvis en fantastisk möjlighet att uppmärksamma MS som sjukdom och även vår förenings verksamhet. I samband med inslaget fick vi så många besökare till ungmedms.com att sidan kraschade och behövde startas om. En hel del Swish-bidrag har även kommit i samband med inslaget. En riktigt bra MS-dag med andra ord! 🙂

Se inslaget på TV4-play

1 kommentar(er) på “Nyhetsmorgon i TV4 uppmärksammar vår diagnostiseringsguide”

  1. Snyggt och bra jobbat!

    Kul att de lyfter frågan igen och bjuder in er, känns som det är många där hemma som kanske tänker över sina symptom lite extra efter att ni synts i tv-rutan!

Lämna ett svar