Aubagio / Tecfidera biverkningar

 • Författare
  Inlägg
 • #8561

  Tecfidera fungerade inte för mig blev jätte sjuk ont i magen diarré samt massa andra dbiverkningar , ska nu få ny medicin. Vet ej vilken ännu men är nyfiken på er erfarenhet av

  Aubagio
  Hur har era biverkningar varit ?

 • #8562

  Jag blev också jättedålig av Tecfidera. Bytte till Mabthera och mår bra av den. Inga nya märkbara skov sen bytet *peppar peppar*.
  Tyvärr ingen erfarenhet av Aubagio.

 • #8563
  jk
  jk

  Jag tog mig igenom biverkningarna av tecfidera tog cirka 1 månads tid, alltså en hel månad av mag kramper osv.. det va jätte tufft men sen jag börja med dom så har dom fungerat kanon! Aldrig hört talas om aubagio, nyfiken!

 • #8564

  Ingen erfarenhet av Aubagio. Bytte från tecfidera till Mabthera pga låga lymfocyter + att jag tyckte Mabthera lockade med att slippa komma ihåg medicin hela tiden. Funkat bra. Inga biverkningar. Inga skov eller nya plack varken på tecfidera eller Mabthera (hade bara skov innan diagnos å precis i början med copaxone)
  Tycker också de verkar ha bra resultat på Mabthera patienter.

 • #8565

  Jag var med i den kliniska fas 3 studien för Aubagio för en massa år sedan. Då testade de två doser + placebo, Jag fick den lägre dosen och märkte inte av några biverkningar alls.

  Vill tipsa om denna tråd, om du inte sett den: https://ungmedms.com/topic/nan-som-tar-aubagio/

 • #8569

  Ska få testa Aubagio , viktiga med aubagio va att man ej planerade fler graviditeter för det tog 2 år att få ur kroppen (är klar med den biten)
  Biverkan som va vanlig va magproblem och tappa hår 🙈 tur jag har tjockt hår😇
  Hoppas på denna nu för annars blir det sprutor med äldre mediciner
  Mabthera är jag ej erbjuden då de inte sett behov av det ännu.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.