Gillar du Ung Med MS? Hjälp oss att hjälpa andra

Visar 1 svarstråd
 • Författare
  Inlägg
  • #13577

   Skicka en Swish-donation till:
   123 307 96 96

   Eller sätt in en donation på bankgirokonto:
   5362-1025

   Vi tar även tacksamt emot företagsdonationer via faktura. Kontakta i så fall info@ungmedms.com!

   Varför behöver vi ekonomiskt stöd?

   Neuro Ung Med MS är en ideell förening vars syfte är att möjliggöra kunskapsutbyte, stöd och gemenskap mellan MS-patienter. Vår verksamhet utgår ifrån ungmedms.com, en sida som alltid kommer att vara gratis, oberoende och tillgänglig för alla.

   Vi som är engagerade i föreningen är själva MS-patienter och gör detta arbete ideellt på vår fritid. Därför utgörs våra utgifter till huvudsak av kostnader kring ungmedms.com. De består av kostnader för servrar, domäner och kommunikationstjänster. Det kostar oss totalt 500 kr/månad.

   I nuläget är vi endast finansierade av privata donationer från patienter och anhöriga. Vi kommer inom kort att lägga mer fokus på att säkra de löpande utgifterna.

   Du kan också stötta oss genom att bli medlem i vår förening. Du gör det genom att bli medlem i Neuro, välja “Rikstäckande” som län och sedan “Neuro Unga med MS” som lokalförening.

   Är du redan medlem i Neuro? Lägg till/byt medlemskap till Neuro Ung Med MS genom att maila mia.kallstrom@neuro.se eller kontakta Neuros växel på 086777010.

   Tusen tack för ditt bidrag!

   / Andreas, Emma, Jeanette, Madeleine, Mattias och Susanna
   Neuro Ung Med MS styrelse

  • #14481

   Hej allihopa!
   Under 2022 fick vi in hela 6400 kr i Swish donationer från alla fantastiska besökare!!! Detta har möjliggjort att vi har kunnat ha sidan igång för alla våra 90 000 årliga besökare samt satsa på tryckmateriel som delas ut till kliniker och patienter runt om i landet. Läs mer här: https://ungmedms.com/2023/01/2022-mycket-har-hant-bakom-kulisserna/

   Vi behöver dock fortsatt stöd då vi har nya utgifter varje månad. Om du själv inte har möjlighet att stötta oss så får du hemskt gärna tipsa andra MS-berörda om att vi finns och hur viktig vår verksamhet är.

   Kontakta gärna info@ungmedms.com om ni har några frågor!

   Vänligen
   /Mattias Millbro
   Ordförande i Neuro Ung Med MS

Visar 1 svarstråd

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.