Gillar du Ung Med MS? Hjälp oss att hjälpa andra

Visar 0 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #13577

   Skicka en Swish-donation till:
   123 307 96 96

   Eller sätt in en donation på bankgirokonto:
   5362-1025

   Varför behöver vi ekonomiskt stöd?

   Neuro Ung Med MS är en ideell förening vars syfte är att möjliggöra kunskapsutbyte, stöd och gemenskap mellan MS-patienter. Vår verksamhet utgår ifrån ungmedms.com, en sida som alltid kommer att vara gratis, oberoende och tillgänglig för alla.

   Vi som är engagerade i föreningen är själva MS-patienter och gör detta arbete ideellt på vår fritid. Därför utgörs våra utgifter till huvudsak av kostnader kring ungmedms.com. De består av kostnader för servrar, domäner och kommunikationstjänster. Det kostar oss totalt 500 kr/månad.

   I nuläget är vi endast finansierade av privata donationer från patienter och anhöriga. Vi kommer inom kort att lägga mer fokus på att säkra de löpande utgifterna.

   Du kan också stötta oss genom att bli medlem i vår förening. Du gör det genom att bli medlem i Neuro, välja “Rikstäckande” som län och sedan “Neuro Unga med MS” som lokalförening.

   Är du redan medlem i Neuro? Lägg till/byt medlemskap till Neuro Ung Med MS genom att maila mia.kallstrom@neuro.se eller kontakta Neuros växel på 086777010.

   Tusen tack för ditt bidrag!

   / Andreas, Emma, Jeanette, Madeleine, Mattias och Susanna
   Neuro Ung Med MS styrelse

Visar 0 svarstrådar

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.