fagel

Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Ny, vilsen och rädd #1627

  Hej!!
  Det är inte lätt det du är i just nu.. Det liknar de känslor jag hade för lite mer än ett år sen när jag fick mitt diagnosbesked, jag tror många av oss känner igen oss. Jag skulle fylla 26 och hade precis börjat på mitt första jobb efter utbildningen.

  Det är klart du ska försöka leva så normakt som möjligt.. men när jag fick mitt besked gick jag igenom en kris.. det var nästan jobbigare än mina symptom på ett sätt.. Jag tror det är viktigt att inte undertrycka den psykiska påfrestningen för mycket. Jag fick prata med kurator. Vilket hjälpte lite grann..
  men sen gjorde jag också en internetbaserad ”kurs” kbt-liknande.. spirit heter den och är riktad till oss med ms. Kolla på det när du är redo. Inte säkert du tycker den är bra men den hjälpte mig.

  Förra året var omtumlande men jag bestämde mig för att jag inte är ms. Jag är samma vanliga jag ändå! Nu jobbar jag heltid igen och tränar kanske inte på samma sätt som förut men har hittat simning som bra träningsform.. vet att andra med ms tränar som vanligt utan större problem! väntar vårt första barn och lever! För det kan även vi med ms, vi kan leva!

  Lycka till, energi till dig!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.