Det är något stort på gång…

Det var ett tag sedan det sist hände något större här på sidan. I dagsläget är jag ensam om att underhålla och finansiera denna sida och det är rätt svårt att få tid och ork att hålla sidan aktuell och uppdaterad. Men bara för att det inte har varit fart på sidan så betyder det inte att det har varit lungt bakom kulisserna!

UngMedMS samverkan med NHR har lett till initiativtagandet till ett nordiskt sammarbete för unga med MS. Som ett första steg i detta, så träffades 12 unga med MS ifrån Sverige, Norge, Danmark och Finland för en konferens på Valjeviken i södra Sverige. Jag, DonSkalman och Pajen härifrån UngMedMS.com representerade Sverige. Det var en väldigt trevlig helg med många interessanta diskussioner och aktiviteter. Jag blev tillfrågad om jag kunde prata om den här sidan och det gjorde jag gladeligen. Efteråt var vi överens om at sidor såsom denna behövs och idén om att starta en gemensam sida för hela norden tog form. Tanken är att på längre sikt bygga upp en oberoende samlingsplats för information, kommunikation, erfarenhetsutbyte och gemenskap med forum, bloggar, nyheter, länkar… ja allt man kan tänka sig. Tanken är att språket skall vara engelska och att alla från hela norden ska vara välkomna. I nuläget väntar vi på besked om vi får ekonomiskt stöd, vilket är lite av en förutsättning för att kunna realisera dessa idéer.

Jag hoppas att ni, precis som jag, är peppade på detta projekt och att ni även fortsättningsvis utnyttjar möjligheterna som den här svenska sidan ger.

Föregående:

Nästa:

Lämna ett svar