Nya Ung Med MS

I somras kom jag i kontakt med två personer med MS-diagnoser som tidigare aldrig pratat  med någon annan i samma situation. Trots att de haft diagnosen i flera år. Jag påmindes om hur jag själv känt,  och anledningen till att Ung Med MS startades för nästan fyra år sedan.  Huvudmålet var att försöka nå ut till andra unga med MS-diagnos att det finns någon därute. Att du inte är ensam! För just så kände jag och de två andra initiativtagarna till denna sida innan vi sågs för första gången. Ensamma med diagnosen. I behov av att prata med någon annan som vet hur det är att leva med MS.

Med lite tid till övers valde jag därför att påbörja arbetet med att uppdatera UngMedMS.com. Sidan hade sina brister och var i behov av lite ny energi och kärlek. Sakta med säkert har  jag byggt om sidan från grunden, och nu står den äntligen klar!

Nya UngMedMS.com är:

  • Anpassad även för mobiler och surfplattor.
  • Bättre på att påminna medlemmar när det händer något på sidan.
  • Snyggare, med omgjord layout och mer bilder.
  • Enklare att använda.
  • Enklare att bidra till.
  • Lättare att dela med sig av.
  • Lättare att hitta.

Denna sida är skapad för att ge en plattform  där vi anonymt kan hjälpa och stötta varandra. Den drivs ideellt , och vi är därför beroende av ert engagemang. Hjälp gärna till att dela och sprida ordet om sidan. Tillsammans kan vi bidra till att ingen mer känner sig ensam med sin diagnos. Någonsin.

Lämna ett svar