Vi börjar stå på egna ben – tack vare dig!

Vi börjar stå på egna ben - tack vare dig!

Detta är en oerhört stor milstolpe för oss, så jag måste bara skriva av mig lite. Ända sedan jag byggde första versionen av ungmedms.com 2011 så har alla utgifter dragits från mitt privata bankkort. Delvis för att det först inte fanns några alternativ och senare för att det har varit mer jobb att söka pengar för vår verksamhet än att bara betala utgifterna själv. Men allt eftersom att ungmedms.com har växt så har även utgifterna växt. Det har bland annat blivit tryckmateriel till patienter, utställningmateriel, resekostnader och större servrar.

Världens största MS-konferens - ECTRIMS
Vår monter på världens största MS-konferens – ECTRIMS

Eftersom att vi nu är en ideell förening så har vi kunnat få in pengar från medlemskap i föreningen samt via Swish- och Bankgiro-donationer. Tack vare alla fantastiska bidrag så kan vi nu äntligen börja flytta över utgifter till föreningens egna kort så att den steg för steg kan stå på egna ben!

Jag vill rikta ett jättelikt tack till alla er som på ett eller annat sätt har bidragit till att göra detta möjligt! Tack vare er kommer ungmedms.com att fortsätta vara en viktig plats för Sveriges MS-patienter i många år till.

Vill du hjälpa oss?

Skicka en Swish-donation till:
123 307 96 96

Eller sätt in en donation på bankgirokonto:
5362-1025

Du kan också stötta oss genom att bli medlem i vår förening. Du gör det genom att bli medlem i Neuro och , välja “Rikstäckande” som län och sedan “Neuro Unga med MS” som lokalförening.

Är du redan medlem i Neuro? Lägg till/byt medlemskap till Neuro Ung med MS genom att maila mia.kallstrom@neuro.se eller kontakta Neuros växel på 086777010.

Vill du bidra genom att engagera dig i vår verksamhet och påverka vad vi gör?

Anmäl ditt intresse här

Lämna ett svar