Blomman

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Coronaviruset #12879

  Hej Minsamboharms,

  Mitt intryck av covid-vården är att de är riktiga proffs och har mycket erfarenhet av covid patienter. Har aldrig känt mig så väl och proffsigt omhändertagen. Förstår att du är orolig, men jag tror verkligen de har läget under kontroll och gör det bästa de kan! Styrkekramar!

  Med vänlig hälsning, Blomman

  som svar till: Coronaviruset #12852

  Hej Maxoanna,

  Jag var bara på sjukhus en halv dag. Behandlingen tog 30 min bara. Läkte infektionen fint efter det. Rekommenderas! Jag var bland de första i Sverige som fick en antikroppsbehandling som funkar på omikron.
  Med vänlig hälsning, Blomman

  som svar till: Coronaviruset #12847

  Hej,

  Jag har just haft Corona och fick antikroppsbehandling på sjukhus på en gång. Nu säger de att jag ska sitta i karantän i 3 veckor då jag står på Mabthera och de som har Mabthera brukar ha kvar viruset i näsan längre än andra och kan alltså vara smittsamma längre. Har aldrig hört detta förut och tycker det låter konstigt. Någon annan som fått samma besked?

  Med vänlig hälsning,
  Blomman

  som svar till: Kyla #12777

  Hej, du är inte ensam. Jag blir väldigt trött av kyla. Jag är värmekänslig också men inte alls lika mycket som vid kyla.

  som svar till: Nån som tar Mabthera? #10146

  Hej Qbert,

  Har fått precis samma besked som dig! Undrar också över detta. Glömde fråga varför..

  som svar till: Fästingvaccin / TBE #7903

  Hej,

  Tar också Mabthera och vill gärna ta fästingvaccin men min neurolog säger att även om man prickar rätt i tiden med vaccin (6 månader efter sista Mabthera eller 1 månad före nästa Mabthera behandling så kommer skyddet inte att vara bra iallafall- pga av Mabtheran (samma gäller för andra vaccinationer dom tex influensavaccin). Irriterande. Vågar inte ut till skärgården.. hoppas hon har fel. Har någon mer fått samma info som jag?

  som svar till: MR Röntgen #7902

  Hej,

  Tycker också det är obehagligt och ber alltid att få lugnande innan. Be att få så ger dom dig det! Efter det går det jättebra. Kör inte bil hem efteråt bara.

  som svar till: Är du den enda med ms? #7115

  Hej,

  Ensam, förutom min mormors syster (1 av 8 systrar!) som dog i sviterna av MS för länge sedan då man inte kunde göra så mycket åt sjukdomen.

  som svar till: Fika med alla #7071

  Hej,

  Jag hänger gärna med också😊

  som svar till: Har ni vaccinerat er mot influensan? #7066

  Hej!

  Funderar också på att ta influensavaccin men det funkar aldrig perfekt i tiden då man när ta den 1 månad innan Mabthera-infusion.

  Det verkar råda delade meningar inom sjukvården om man ska vaccinera sig vid MS. Min neurolog påpekade att det man inte får lika mycket skydd mot influensa när man tar Mabthera då Mabthera gör att vaccinet inte funkar lika bra. Å andra sidan kunde jag knappt kliva ur min säng på 3 veckor under förra årets influensa..

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.