wereonlystardust

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: MS??? #11718

  Hej! Hur går det för dig?

  som svar till: Vibrerande muskler, är det symtom på ms? #11717

  Gjorde mrt av hjärna, bröstrygg och halsrygg i lördags och väntar nu på svar. Neurologen sa att jag har ovanliga symtom och visste inte riktigt vad hon skulle göra, men det är ju en bra början.

  Det finns ju nåt test där man flekterar huvudet och kan få en el-stötskänsla (minns inte vad det heter) men när jag flekterar huvudet så strålar det ner längst ryggen och så får jag muskelryckningar i stället. Kan man få så om man har ms? Känns som en lång väntan, och sist jag väntade på svar från mr tog det 2 månader. Hur brukar de meddela om svar? Ringer de oavsett eller får man brev, eller hur funkar det? Tiden går så olidligt långsamt just nu.

  som svar till: Vibrerande muskler, är det symtom på ms? #11382

  Hej!
  När skakar/vibrerar dina muskler? Det som gör mig osäker är att mina gör det när jag är i vila, värst är det på nätterna och tidig morgon. Jag har inga direkta problem när jag går i trappor eller nåt sånt. Har nedsatt muskelstyrka i vänster ben fortfarande, men i övrigt har jag bra muskler. Senaste dagarna har skakningarna börjat komma i underkäken och ansiktsmusklerna också.

  Min vårdcentral har skickat remiss till neurolog, men det vill inte ta emot mig.

  som svar till: Vibrerande muskler, är det symtom på ms? #11323

  Har bara gjort mr av ländryggen, inte av huvudet. Väntar fortfarande på att få träffa neurologen. Är mr av ryggmärg en helt annan undersökning, eller skulle man kunna se ms-förändringar på en vanlig mr av ryggen?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.