bengtssonmalin

Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Muskelryckningar #12116

  Hej! Tråkigt att du fått MS. Fick min diagnos för 1,5 år sen, och det är tungt i början, men för mig så blev det lättare när jag nu har börjat inse att mina största farhågor inte blev sanna direkt, ex jag hamnade inte i rullstol och jag kan leva hyfsat normalt, jobbar heltid och har inte dragit ner på min livskvalitet nått. Sen är det självklart olika för alla.
  Vet inte om det är samma, men jag har ibland som sockerdricka i kroppen, bubblar/sticker, gärna i ansiktet. Och häromdagen så kändes det exakt som det rann varmt vatten ner för benen ett tag. Mkt konstig känsla…mkt som är konstigt med MS.
  Har inget som hjälper mot det dock tyvärr. Får bara sömntablett för jag har värk i benen som är värst när jag ska sova.
  Hjälpte nog inte dig särkilt mkt inser jag nu, men du är inte ensam i det här. För mig har det hjälpt mkt att följa andra MS-kämpar på Instagram. Följ gärna mig där om du vill, lägger ut lite då o då om min MS, o ibland frågar jag andra MS-kämpar om råd o tips. ArtByMissB.

  som svar till: Känns konstigt #11922

  Efter min första dos av rituximab så mådde jag dåligt i två månader (inte så peppande kanske) jag mådde som man gör två timmar innan febern bryter ut, ville bara få ut medicinen ur kroppen. Men sen lättade det, och efter mina andra doser har jag inte känt något alls. Så kanske det är så att kroppen behöver vänja sig, så va det iaf för mig.
  Som sagt, inte särkilt peppande, men det är min erfarenhet iaf att det blev bättre för mig med tiden o sen inget alls.

  som svar till: Webbinar om MS och träning nu på torsdag kl.17.00 #11790

  Vad kul! Kommer man kunna se på det i efterhand också om man inte kan delta på torsdag?

  som svar till: Influensavaccin #11120

  Tack för alla svar! Det verkar inte va några tveksamheter. Jag ska genast boka en tid för detta.

  som svar till: Signalsubstanser #10623

  Hej! Jag såg ditt meddelande och kopplade ihop det med ett inlägg på Instagram. Vet inte om det är samma, men jag tror det. Hon hade gjort en screening för att se om signalerna gick fram som dom skulle.
  Hon som skrev heter msochvardag på Instagram.
  Jag frågade om det var ok att hänvisa dig till henne och det var det. Så om du vill kan du kontakta henne där. Hon va tyvärr inte medlem här så hon har inte sett detta meddelande.

  som svar till: Behöver tips och råd #10170

  Hej! Det är såklart väldigt svårt att säga om vi har samma värk i kroppen. Men jag har också värk, men det går mest runt mellan benen och armarna. Blir också runtkörd mellan ms o vårdcentral, känns som ingen vill ta i det. Det enda som hjälper mig, om så bara några timmar är diklofenak. Vet att du gärna undvek mediciner, men för att ev få lite paus kanske det kan va värt ett försök med en tablett. Det är receptfritt.

  Är här nån annan som värk i kroppen som fått det diagnostiserats som samband med ms?
  Eller fått det diagnostiserats med Corona?

  som svar till: Dåligt minne #9848

  Tack för alla hjälpsamma svar!
  Känner även att man är segare på att komma ihåg grejer, tar liksom lite tid innan man kan svara när folk undrar nått. Känns som kola i hjärnan.

  Är det nått ni andra känner blir sämre o sämre med tiden? Eller märker ni någon skillnad på minnet beroende på hur ni mår i övrigt? Tänker stress eller likande.

  som svar till: Malin #9553

  @msAleC10
  Dom sa inget om att mina värden va dåliga, så jag gissar att de va ok.
  Hur länge brukar det sitta i för dig? Jag har haft det så här i en & en halv månad nu, så börjar bli riktigt less på det ;(
  Har du nått tips på hur man frisknar till från detta snabbare? Hur brukar du hantera det?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.