Kavin Hassan

Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Synförändring #10081

  Jag hade samma sak för två månader sedan, kontaktade neurologen. Jag fick medicin mot migrän och fick träffa ögon läkare det var syn inflammation och läkaren sa att du behöver glasögon har skaffat glasögon nu 🤓

  Hej
  jag fick sjukdomen när jag va 19 . Jag bodde i ett land som inte hade medicin för sjukdomen. Nu e jag har i sverige jag har bara tagit en medicin, nästa vecka ska jag ta andra men varje dag händer nya saker, jag har huvudvärk varje dag! Jag kan inte se bra! Finns de någon som kan berätta för mig vad jag kan göra .

  som svar till: Huvudvärk #9316

  Hejsan jag har fått Ms diagnosen detta året , har tagit bara 1 behandling(mabthera) ska få nästa i februari , jag har också jätte ont i huvudet alltid. När jag har ont då blir jag yr också och kan inte äta . Men jag trodde att det var inget farlig nu blev jag räd kan någon berätta till mig vad jag ska göra???
  God jul.

  Jag va sittande , efter 2 timmar fick jag ont i ryggen och sedan dagen efter fick jag ont i huvudet. jag tog alvedon men de hjälpte inte eftersom jag hade jätte ont o mådde bara yr och kunde inte äta någonting.

  som svar till: Svag och trött… #9225

  Okej tack så mycket😊 Det här ska va jätte bra för mig.

  som svar till: Svag och trött… #9223

  Nej det tar jag inte , läkaren säger att jag behöver träna . Måste jag fråga läkaren för att ta dom medicinerna?

  som svar till: Prover innan medicinering #9215

  Jag tog prov och läkaren har sagt att varje 6 månader måste jag ta prover först …

  som svar till: Hur ställdes er diagnos? #9205

  Hej!
  Jag har gjort LP en gång det gjorde inte ont men efter 2 timmar så fick jag så ont att jag inte kunde röra mig, kunde inte sitta för att jag hade jätte ont i huvudet också!!! Fyra dagar hade jag ont i ryggen , men det tog 10 dagar tills mitt huvud blev bra igen. Kunde inte äta i fem dagar.☹️

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.