Skullan

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Kan kiropraktik utlösa skov? #15354

  Jag går också regelbundet hos kiropraktor. Jag har haft skov som suttit mest runt nacken (eller halsryggen kanske det heter) och där vill varken kiropraktorn eller läkaren att man ska röra något. Berättar du bara din sjukdomsbild så ska de nog kunna hjälpa dig.

  som svar till: Långdragen förkylning? #14208

  Enligt neurologmottagningen jag går till är det du beskriver ett väldigt vanligt förlopp vid förkylning när man står på Rituximab. Jag har ”turen” att kunna jobba hemifrån så jag behöver sällan sjukskrivning men de har hjälpt mig när det behövts. Jag tycker att du borde kontakta din mottagning och se vad de säger. Lycka till och krya på dig!

  som svar till: Söker tips mot värme #13652

  Eftersom värmen är det som triggar mina symptom mest köpte jag en ordentlig kylväst, tycker den funkar ypperligt! Det är ingen sån som man doppar i vatten utan har riktiga kylelement som man förvarar i frysen. Min region hade andra alternativ som jag kunde få utskrivna men de passade inte mig.
  Jag har västen i princip varje dag, under vintern när jag tränar och nu för att måendet inte ska påverkas.

  som svar till: MS hug -Skov eller symtom? #13350

  Det är otroligt obehagligt när det håller på men min läkare sa att det inte var farligt. Jag tyckte det var skönt att massera mellan revbenen där krampen sitter, annars var det mest vila i den ställning som för tillfället gjorde minst ont.

  som svar till: MS hug -Skov eller symtom? #13348

  Nej det räknades inte som nytt skov.

  som svar till: MS hug -Skov eller symtom? #13346

  Jag hade det symtomet under mitt pågående skov, läkaren sa att det kan komma och gå. Det försvann efter någon vecka när skovet började lägga sig.

  som svar till: MR efter byte av medicin #13038

  Tack, det var mycket intressant läsning.
  Jag som haft MS i 17 år borde kanske veta mer om sånt här men jag har stått utan behandling sen 2012 och har glömt bort det mesta.
  Känner mig lugnare nu 🙂

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.