Lejonberg

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Misstänkt ms #11679

  vart i skaraborg finns du Tigris? Jag bor i Tidaholm

  som svar till: Misstänkt ms #11678

  Inget svar ännu:/ Japp var i skövde! Skickade meddelande via 1177 i veckan och frågade om provsvar och skrev om tilltagande bekymmer med balans och ryckningar. Fick svar från en sköterska att min läkare åter var i tjänst nästa vecka (veckan som kommer). Så jag hoppas på svar eller nytt besök och kontroll! Börjar bli otåligt och stressande att inte veta.

  som svar till: Lååång utredning, misstänkt MS. #11677

  Hej!
  Skönt att du fått behandling!
  Jag är inte purung heller!
  Väntar ännu på svar från neurolog! Gjorde undersökningar o provtagningar i början av december.
  Jag har flera diskbråck i ländryggen varav ett stort som ger symtom på båda sidor.
  Men när jag sökte akut för att jag hade diverse problem med att gå på toa, smärtor m.m. så tyckte min ortoped att vissa symtom inte stämde överens med diskbråcket! Hade tydligen mycket neurologiska avvikelser så fick efter samtal med världens goaste ortopedläkare (som pratade SVENSKA inte läkarspråk… spelar ingen roll om det är svensk eller utländsk läkare, de pratar ofta läkarspråk ändå) och jag berättade om att jag har MS i nära släkt och det har nog funnits tidigt i släkten då flera drabbats. Läkaren skickade en remiss direkt till neurologen och vad jag förstod var det en akutremiss, för undersökningarna blev gjorda snabbt, var beredd på väntan med tanke på corona-tider! Men slapp vänta.Får vänta nu på provsvar istället…

  som svar till: Små muskelryckningar i hela kroppen, symtom på Ms? #11676

  Har muskelryckningar OFTA!
  Väntar på svar från neurologen, 2 mån har snart gått, skrivit till dom för att få ett svar. Fick svar från ssk att min läkare åter är i tjänst nästa vecka och ska kontakta mig. Jag ha ökande ryckningar.

  Jag satt först men fick lägga mig sen då jag var otroligt svår att sticka tydligen, det tog ett antal stick, hade lite yrsel o huvudvärk efteråt, men drack cola o kaffe. viktigt är att man vilar och är stilla och helst är liggandes efteråt för att undvika allt för mkt läckage av liquor (ryggmärgsvätska).

  Praktiserade på neuro för massa år sen och var med om patienter som gjorde undersökningen, var uppe och knallade och blev såååå sjuka efteråt!

  Så jag hade detta i åtanke när min undersökning gjordes!

  som svar till: Coronaviruset #11642

  Jag är restriktiv men försöker leva så vanligt som går.

  Ska äntligen vaccineras nästa vecka. Skulle gjort det i fredags men hade legat sjuk och det var mindre än 24 timmar från senaste febern.

  som svar till: Hur många från Skaraborg är vi? #11641

  Jag är från Tidaholm

  som svar till: Online-fika för hela Sverige 3 januari 20:30 #11640

  Hej. Missade tyvärr:/ Blir det någon mer onlinefika är jag på?

  Eller ska/kan jag planera ett o bjuda in er?
  // Michaela

  som svar till: Online-fika för hela Sverige 3 januari 20:30 #11527

  Va kul iniativ. Kul med online “kafferep” och “träffas” och ha trevligt oavsett var man bor och i dessa tider med covid-skiten

  som svar till: Tid innan provsvar kommer #11475

  Ja, jag tillhör Skövde.

  Jag har nog haft tur som fått dessa undersökningar snabbt. Den dagen jag gjorde LP så var mottagningen stängd men jag ficka komma ändå och göra LP då ortopedläkaren “tryckt på” och läkaren på neuro sa att hon skickar en akutremiss till mr.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.