tulpantjej12

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 99 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Dysfagi #9573

  Jag gjorde en undersökning förra veckan. Fick då dricka kontrastvätska och sen tog dom bilder som visade att jag inte hade sväljsvårigheter konstigt nog trots att jag ändå har svårt att svälja. Är svin jobbigt men min neurolog sa att eftersom det inte visade någonting så finns det inget att göra!

 • som svar till: Kinden domnat bort lite #9345

  Känner mig lite som Selma Blair om du förstår vad jag menar?

 • som svar till: Kinden domnat bort lite #9344

  Emma, tyvärr så visade det sig vara ett skov. Gick och la mig klockan 21 och klockan 02:00 den natten så hängde min mun på vänster sida och hela ansiktet hade domnat bort. Fick panik och slog min sambo i hopp om att han skulle vakna och ringa ambulansen (då jag inte kunde kommunicera på något annat vis) ambulansen kom akut och det var direkt in till Sahlgrenska akuten där dom kollade om det kunde vara en stroke först vilket det inte var, fick sedan ta massa tester och skit och en neurolog kom och kollade mig och sa att det var ett skov. Har idag tyvärr väldigt svårt att prata och läspar en hel del och har svårt att bli förstådd, vet aldrig om jag kommer få tillbaka tal och rösten men jag håller ut och kämpar på!

 • som svar till: Blåmärken #9290

  Astrid, så är det exakt för mig! Måste vara något med ms:en för jag får blåmärken konstant! Skönt att man inte är ensam😊

 • som svar till: Sjukpension – vardag #8549

  Är det inte skit svårt att bli sjukpensionär pga ms?

 • som svar till: Fredagspepp! #8506

  4. Tar hand om mig själv mer nu.
  5. Bryr mig inte längre om vad folk tycker och tänker om mig.
  6. Var petig med mat innan och åt knappt något, nu äter jag allt från chips, choklad till massa pasta och rör på mig varje dag och njuter av min degiga mage som kommit från mycket mat och en liten bebis.

 • som svar till: Graviditet #8397

  Fick mitt första barn i februari, skulle precis börja med mabthera för första gången när jag fick veta att jag var gravid. Behöll min pärla och valde att gå hela graviditeten utan någon behandling, var skovfri hela graviditeten och njöd så mycket av min lilla baby bula. 3 veckor efter förlossningen började jag med mabthera. Ammar inte utan när flaskmatning. Och nepp jag gick på vanlig mvc och blev inte behandlat annat för min ms utan var en helt vanlig annars frisk (om inte ms) gravid kvinna. Vilken typ av ms har du? För jag gick behandlingsfri i 9 månader.

 • som svar till: Progressiv ms- när vet man? #8392

  Mitt hjärta brister verkligen för er som har ms som bara går utför😥

 • som svar till: Erfarenheter av diagnosförsäkring? #8361

  För jag är i behov av pengar, lever på soc😥

 • som svar till: Erfarenheter av diagnosförsäkring? #8359

  Kan ni hjälpa mig, måste man bli medlem på Folksam för att få ut dessa pengar eller funkar trygghansa?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 99 totalt)

En sida för dig som är ung och har Multipel Skleros.